Calimachi


Calimachi by Val Design

Construim al doilea proiect imobiliar Val Design! Descopera Calimachi – noul ansamblu de locuinte cu arhitectura de avangarda si design local adaptat, la preturi foarte avantajoase, create cu o echipa profesionista de arhitecti si designeri.


Arhitectura moderna

Arhitectura contemporana, cu linii simple, imbina intimitatea zonelor de curte proprii cu spatiul interior bine optimizat. Arhitectura exterioara pune accentul pe lumina naturala, prin pozitionarea fatadelor principale spre sud si zonele mari de fereastra, care asigura un interior luminos.

Calimachi este un ansamblu de  4 locuinte tip duplex dispuse in oglinda, doua cate doua. Chiar daca sunt lipite, cele 2 locuinte care formeaza un intreg sunt construite pe fundatii individuale, casele fiind independente structural, iar peretii de separatie fiind sprijiniti pe fundatii proprii.

calimachi


Dotari

Fiecare locuinta are 3 dormitoare, 2 bai, un living generos, un dining si o bucatarie. Casele au intrare separata si curte privata cu terasa, in spatele casei. Vilele beneficiaza de doua locuri de parcare: ambele in curtea din fata.

tunari-nord1


 

Locuinte eficiente energetic

Prin simplitatea volumelor, vilele ofera un spatiu practic, ce poate fi utilizat intr-un mod optim, pastrand in acelasi timp coordonatele de design mereu actual. Locuintele sunt proiectate si construite astfel incat sa ofere cel mai inalt grad de confort, dar si sa reduca cheltuilelile de intretinere, datorita numarului minim de pereti exteriori.

27-baie-etaj-vila-tunari-vila-ilfov-vila-de-vanzare


 

Compartimentare inteligenta

Casele sunt compartimentate inteligent si flexibil, datorita structurii de grinzi si cadre, astfel incat cei creativi pot modifica deschiderea in parter a bucatariei. Spatiul locuintei este gandit eficient ca raport intre suprafata utila si suprafata construita.

tunari-nord-9


 

Design local

Casele Calimachi sunt create in colaborare cu o echipa profesionista de designeri locali – Oblic Studio, unul dintre cele mai actuale birouri de design din tara. Designul creeaza un ambient confortabil, pozitiv si plin de lumina naturala.

Designul interior completeaza arhitectura cu o reinterpretare a stilului anilor 60-70: finisaje terrazzo, parchet laminat stejar, placi ceramice simple, culori calde. Locuintele au zone clar delimitate  zi/noapte: zona de zi atrage lumina naturala, avand mai multe deschideri, iar zona de noapte aduce culori saturate, calde si finisaje ca fetrul, lana, lemnul.

tunari-nord-living3


 

Optiuni interior

Fiecare locuinta poate beneficia de un pachet specializat de design interior asigurat de Oblic Studio. Dupa o cercetare amanuntita a pietei, atat locale, cat si internationale, Stefan Prigoreanu, designer Oblic Studio, a creat 2 variante ale pachetului de design interior: standard package si design package. Pentru cei care isi doresc o abordare inovativa, Oblic Studio ofera si consultanta personala de design de interior, pentru un spatiu coerent, adaptat fiecarui membru al familiei, altfel decat cel deja propus.

 

PACHET STANDARD

 • Parchet laminat Kaindl 10mm
 • Placari Baie / faianta Gresie Matt 20×20 culori, AZZURRO /
 • Pardoseala Baie gresie marazzi progress 60×60 rectificata
 • Obiecte sanitare Ideal standard / chiuvete si robineti Ikea

 

PACHET DESIGN

 • Parchet laminat Kaindl 10mm
 • Placari Baie / faianta Gresie Matt 20×20 culori,AZZURRO /
 • Pardoseala Baie terazzo euval 30×60 cm , producator German
 • Obiecte sanitare Ideal standard / chiuvete si robineti Ikea

19-casa-tunari-case-ilfov-bucatarie-casa-de-vanzare


 

Materiale de inalta calitate

Folosim numai materiale de inalta calitate si oferim garantie pe termen lung: caramida termoizolanta gen porotherm 25/30 Light Plus, tamplarie PVC culoare gri si albe, celulare fenorenia alba, usa exterior metalica, termosistem din polistiren expandat grosime 10cm, sistem de acoperis de la Bilka.

tunari-nord4


 

Finisaje atent alese    

Grija pentru confortul fiecarui membru al familiei ne-a motivat sa alegem numai finisaje de calitate, intr-o gama variata: parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, usa metalica la exterior, usi in interior, tamplarie PVC cu geam termopan, spatii vitrate mari asigurand o buna iluminare naturala, centrală termică proprie. Furnizorii pe care i-am ales sunt renumiti pentru calitatea si design-ul pe care il ofera: Holver, Osmyum, Kaindl, Egger, Kludi, Ideal Standard, Ikea.

tunari-nord6


 

Preturi de achizitie  


     Confort de proximitate

     Descopera imprejurimile Calimachi! Zona Tunari-Nord iti va oferi confortul de care ai nevoie pentru un stil de viata actual. Ai la dispozitie, pe o raza de 1 km, toate motivele pentru a-ti incarca ziua cu energie pozitiva: locuri de joaca, parc pentru copii, terenuri de sport, gradinita, farmacie, dispensar si magazine.

     Mai mult, ai acces usor la arterele principale regionale si la reteaua de transport:


     Muta-te in casa Calimachi!

     Intra in comunitatea de locatari fericiti Val Design si alege Calimachi: traieste inteligent in noua ta locuinta, creata de arhitecti si designeri locali

     Photo 28.07.2016, 7 23 28 p.m. (2)