Tunari Nord (finalizat)


Tunari-Nord: un proiect finalizat, cu proprietari fericiti

Primul proiect Val Design a asezat pe harta imobiliara un concept nou, care a fost foarte bine primit de familiile moderne de romani: locuinte cu arhitectura de avangarda si design local adaptat, la preturi foarte avantajoase, create cu o echipa profesionista de arhitecti si designeri.

Val Design a reunit, pentru acest proiect, doua birouri de arhitectura si design cu experienta atat in tara, cat si in strainatate: biroul doamnei arhitect Ioana Isaila si Oblic Studio, reprezentat de Stefan Prigoreanu. Astfel, conceptul imbina arhitectura de avangarda cu un design local adaptat, cu materiale autohtone si piese de mobilier semnate de designeri, artisti si mestesugari romani.

Ansamblul Tunari Nord este format din case insiruite, cu 3 dormitoare, 2 bai si living, cu suprafete construite cuprinse intre 148 si 152 mp. Complexul se afla pe strada Vasile Lupu, in Tunari, judetul Ilfov.

Toate locuintele proiectului Tunari Nord au fost vandute unor proprietari foarte fericiti!


 

Preturi de achizitie

Confort de proximitate

Iata unde locuiesc primii proprietari fericiti ai proiectului Tunari-Nord. Zona aleasa ofera confortul de care ai nevoie pentru stilul tau de viata actual. Ai la dispozitie, pe o raza de 1 km, toate motivele pentru a-ti incarca ziua cu energie pozitiva: locuri de joaca, parc pentru copii, terenuri de sport, gradinita, farmacie, dispensar si magazine.

Mai mult, ai acces usor la arterele principale regionala si la reteaua de transport:


Descopera noul proiect: Calimachi by Val Design

Construim al doilea proiect imobiliar Val Design. Calimachi este un ansamblu de locuinte premium la preturi foarte avantajoase, create cu o echipa profesionista de arhitecti si designeri. Avand o viziune pe termen lung, mizam pe arhitectura moderna, design mereu actual si inalta calitate in alegerea materialelor si finisajelor.

Intra in comunitatea de locatari fericiti Val Design si alege Calimachi